Sosem volt még ilyen jó élmény az internetes keresés

Prefixbox • 2022 - jelenleg is • arculat- és digitális tervezés

A Prefixbox a vezető kereséső ajánlási- és betekintési megoldást kínálja online kereskedelmi platformok és weboldalak számára.

Tovább a website-ra

Prefixbox Digital Design
A FELADAT

Teljes arculati és digitális megújulás egy automatizált kereséssel foglalkozó startupnak, hogy könnyebben tudjanak növekedni.

CSAPAT

Vezető tervező- Rohr Klaudia
Stratégia – Rohr Klaudia, Kumli Orsolya
Tervezők - Molnár-Fekete Réka , Tamás Réka, Kozma Gábor, Németi Orsolya, Váraljai Gábor
Konzulens - Ladjánszki Dóra, Pucz Daniel
Management – Ladjánszki Dóra
Design Director – Serfőző Péter
Prefixbox – Paige Tyrrell, Vékony Balázs, Rebecca Pacun, Simon István

BRAND SPRINT WORKSHOP

Szokásunk szerint projekt a Brand Sprint Workshopjainkkal kezdődött. Az üzleti, stratégiai és UX témákra koncentráltunk. Ennek eredményeként világos briefet készítettünk a vállalat jövőképéről, értékeiről, versenyhelyzetéről és a márka személyiségéről.

A Brand Sprint

Milyen egy Brand Workshop nálunk?

zwoelf team member
Kumli Orsolya
Brand Stratéga
Tudj meg többet
Arculat & logó tervezés
Egyedi ikonok & illusztrációk
Web UX/UI Design
Online & offline marketing
FOLYÉKONY VIZUALITÁS

Az új szimbólum az eredeti logón alapul, de modernebb, kerekebb és gördülékenyebb. Olyan emblémát készítettünk, amely nem csak logóként, hanem a termékben is használható. A Prefixbox mostantól különálló emblémával és egyéni wordmark-kal is rendelkezik. Finomítottunk a márka színein is, hogy támogassuk a Prefixbox új merész, és kerek megjelenését.

Prefixbox illustration
Prefixbox illustration
Prefixbox illustrationPrefixbox illustrationPrefixbox illustrationPrefixbox illustrationPrefixbox illustration
Prefixbox illustration
EMBERKÖZPONTÚSÁG

Egyedi ikonkészletet készítettünk a termékhez és az arculathoz. Ezek az illusztrációk középútként szolgálnak az arculati illusztrációk és az ikonok között. Rajzrendszert is definiáltunk, hogy később is bővíthetővé tegyük a készletet. Több mint 30 egyedi illusztrációt és ikont rajzoltunk az új kommunikációs célok támogatására. Ahelyett, hogy a technológiai fejlesztésekre és a digitális hívószavakra összpontosítanánk, a felhasználóknak okozott örömet helyezzük az előtérbe.

Prefixbox illustration
Prefixbox illustration
Prefixbox illustration
Prefixbox illustration
Prefixbox illustration
STRUKTÚRA

A weboldal újratervezése több mint egy évig tartott. Az UX-t és az új weboldal mögött meghúzódó struktúrát az Ergomania hozta létre és folyamatosan iterálta, hogy megfeleljen minden üzleti és marketing céloknak.

BESZÉDES TERMÉKBEMUTATÓ

A white-label termékek bemutatása mindig nehéz. A Prefixbox semleges webshop sablont használt, hogy kiemelje az egyedi keresési funkciókat a weboldalon és a termék demókban. Együtt határoztuk meg a lehető leglényegesebb variációkat úgy, hogy megőrizzük a márka hangját, de mégis semleges maradjon. Ezt a sablont a Prefixbox belső csapata bővíti és üzemelteti és építi tovább.

Prefixbox illustration
Prefixbox illustration
Prefixbox illustration
MARKETING TÁMOGATÁS

Az újratervezés során nem csak az arculati útmutatókat- és anyagokat készítettük el, rengeteg marketing anyagot is csináltunk. Prezentációs sablonokat, bemutató prezit, szórólapokat, nyomtatott és online marketing anyagokat, valamint részletes social media kommunikációs készletet építettünk.

Prefixbox illustration
Prefixbox and zwoelf

Rájöttünk, hogy a Prefixbox márka és weboldal sokkal nagyobb figyelmet igényel. Szerettük volna megtalálni Magyarország legképzettebb csapatát, amely külső csapatként tud velünk dolgozni, a megfelelő kompetenciákkal ebben a lényeges feladatban. A zwoelfnél megtaláltuk a megoldást, és örülünk, hogy hosszú távon folytathatjuk együttműködésünket.

Istvan Simon, CEO, Prefixbox
Simon István
CEO, Prefixbox