Adatvédelmi tájékoztató

Utolsó frissítés: 2023/03/14

Az adataid védelme fontos számunkra!

Ebben az Adatvédelmi Tájékoztatóban részletesen elmagyarázzuk, hogyan gyűjtjük, használjuk és védjük az általad megosztott személyes információkat a zwoelf.hu weboldalunkon keresztül. A weboldalunk használatával hozzájárulsz a személyes információid gyűjtéséhez, használatához és védelméhez, ahogyan azt az alábbiakban részletezett Adatvédelmi Tájékoztatóban leírjuk.

Milyen adatot gyűjtünk?

Csak azokat a személyes információkat gyűjtjük, amelyeket önként megosztasz velünk a weboldalunk kapcsolatfelvételi űrlapján keresztül. Ide tartozik a neved, az e-mail címed, a telefonszámod, valamint bármilyen egyedi üzenet, amelyet megadhat. Ezeken az információkon kívül semmi mást nem gyűjtünk, és ígérjük, hogy sosem osztjuk meg őket másokkal, csak a cégünkkel.

Adathasználat

A személyes adataid az alábbi célokra használjuk:

  • Válaszolunk a kérdéseidre és kéréseidre
  • Kapcsolatot tartunk veled a szolgáltatásainkkal és promócióinkkal kapcsolatban
  • Személyre szabjuk a weboldalunkon való élményedet
  • Elemzéseket készítünk a weboldalunk használatáról, hogy javítsuk a szolgáltatásainkat
  • Betartjuk a jogi kötelezettségeket és védjük a jogainkat

A személyes adataid védelme

Nagy figyelmet fordítunk a személyes információid biztonságára, és iparági szabványoknak megfelelő biztonsági intézkedéseket alkalmazunk annak biztosítására, hogy azok bizalmasak és érintetlenek maradjanak. Ígérjük, hogy megvédjük a személyes információidat a jogosulatlan hozzáféréstől, használattól vagy közzétételtől.

Adat megosztása

Az adataidat nem osztjuk meg senkivel a cégünkön kívül. Az a magánéleted védelme számunkra fontos!

Követő technológiák

Nem használunk sütiket vagy más nyomkövető technológiákat a weboldalunkon. Az a magánéleted védelme számunkra fontos, és szeretnénk, ha biztonságos és bizalommal teli böngészési élményben részesülnél.

A Te adatvédelmi jogaid

Úgy véljük, hogy jogod van hozzáférni, javítani és törölni az általunk gyűjtött személyes adataidat. Emellett tiltakozhatsz az adataid feldolgozása ellen, kérheted annak feldolgozásának korlátozását, valamint az adataid átvitelét egy másik adatkezelőhöz. Ha bármilyen kérdésed vagy aggodalmad van az adataid kapcsán, kérjük, lépj velünk kapcsolatba az info@zwoelf.hu e-mail címen, és szívesen segítünk neked.

Esetleges változások

Az Adatvédelmi Tájékoztatót időről időre frissíthetjük a változó adatvédelmi gyakorlatok tükrében. Bármilyen jelentős változásról értesíteni fogunk téged a weboldalunkon közzétett értesítéssel vagy e-mailben keresztül.

Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen kérdésed vagy aggodalmad van az Adatvédelmi Tájékoztatóval vagy az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatban, kérjük, ne habozz kapcsolatba lépni velünk az info@zwoelf.hu e-mail címen. Itt vagyunk, hogy segítsünk!

Céginfó:

Név: made by zwoelf Kft.
Székhely: 9025 Győr, Vámbéry Ármin utca 47. földszint 4.
Regisztrációs szám: 08 09 021206
Adószám: 14763078208
Hivatalos e-mail cím: info@zwoelf.hu

Legfrissebb írásaink

Minden Cikk