Pixel-pontos webdesign és mobil applikáció tervezés

Digitális Tervezés a zwoelf-től

Élményekkel teli digitális termékek

Design rendszereket építünk, hogy megkönnyítsük belső csapatod és fejlesztőid mindennapjait, és gyorsabban bővíthesd, vagy skálázhasd digitális terméked. Hogy csináljuk a zwoelfnél?

Digital Design: Sitemap

Struktúra & tartalom

A jól ismert bevált digitális gyakorlatokat és az üzleti igényeiteket egy jól strukturált sitemap-en egyesítjük. Együtt kiemeljük az új digitális termék legfontosabb funkcióit.

Digital Design: UX, Structure

UX, drótvázak, opcionális tesztelés

Ez a fázis mindig más az üzleti-, ügyfél- vagy termék igényektől függően. Az oldaltérkép alapján elkészítjük az alacsony kidolgozottságú drótvázakat és a legfontosabb felhasználói útvonalakat. Ha a projekt mérete ezt lehetővé teszi, használhatósági teszteket futtatunk, és a legjobb funkcionalitás érdekében optimalizáljuk terveinket.

Digital Design: Look & Feel

Kulcsvizuál prezentációk

Mielőtt belevágnánk az felületek tervezésébe, magas kidolgozottságú tervezési javaslatokat mutatunk a termék megjelenésére és az interakciókhoz. Ez a lépés segít abban, hogy elindítsuk a felhasználói felület tervezési folyamatát, és a lehető legalacsonyabb kockázat mellett fogadtassuk el a termék vizualitását az döntéshozókkal és a felhasználókkal.

Digital Design: Styles & Assets

Stíluskönyvtár létrehozása

Felépítjük a tervezési keretrendszer alapjait: szerkezeti elemek, stílusdefiníciók, vizuális és funkcionális szabályok, komponensek, csoportosított elemek és sablonok a felülettervezéshez.

UI design made by zwoelf

UI tervezés

A drótvázak és a komponens könyvtár alapján elkészítjük az egyes oldalakat, képernyőket és felhasználói folyamatokat. Bonyolultabb projektek esetén általában interaktív prototípusokat készítünk, így könnyebben tesztelhetjük a legfontosabb funkciókat a fejlesztés megkezdése előtt.

Digital Design: Component library

Digitális komponenstár

Minden tervünk mellé külön komponens könyvtárat készítünk. Ez a file segíthet a későbbi projektekben is, és akkor is, ha később egy globális változtatást kell eszközölni a már elkészült terméken.

Developer handoff by zwoelf

Fejlesztési átadás, fejlesztés támogatása

A fejlesztési folyamat során a fejlesztőcsapat minden kérdését végigjárjuk és átbeszéljük. Terveink megvalósítását időszakosan ellenőrizzük, így biztosítjuk, hogy minden az elképzelésekhez hűen jelenik meg és működik.

Mire számíthatsz?

1

Magas felkészültség

Több mint tíz éve bevált tervezési folyamatunkat finomítjuk, hogy megtaláljuk a számodra legjobb megoldást. Együtt dolgozunk veled, ezért készülj fel, hogy meg kell csinálni a házi feladatot.

2

Szakértői hozzáállás

Keressük, kutatjuk, elemezzük és strukturáljuk a problémákat, és addig dolgozunk, amíg megtaláljuk a megoldást. Bízz a szakértelmünkben, csak így tudunk boldoggá tenni.

3

Partneri kapcsolatra készülünk

Számunkra kudarc, ha megállunk egy projektnél veled. Célunk, hogy hosszú távon dolgozzunk együtt.

Digital & Web Design Services

  • Digitális szemléletű arculattervezés
  • Digitális stratégia
  • Web design
  • UX/UI tervezés
  • Design System létrehozás, karbantartás
  • Online közösségi média kreatívok
  • Prezentációk, Pitch deck-ek

Partneri hálózatunk

Szakmabeli barátaink és partnereink lehetővé teszik számunkra, hogy bonyolultabb fejlesztési feladatokat is vállaljunk tervezési megoldásaink tökéletes megvalósításához.

Frontside Logo
Frontside

Frontside, a partnereink full-stack fejlesztésben és IT tanácsadásban

Moonproject Logo
Moon Project

Moon Project, a partnereink full-stack fejlesztésben webre és mobil eszközökre

Ergomania logo
Ergománia

A partnereink összetett UX research és terméktervezési feladatokban

Legfrissebb munkáink

Itt az új kedvenc design csapatod

Több mint 15 éve vagyunk jelen, és folyamatosan fejlődünk. Mindig elismerően nyilatkoztak a stúdiónkban felnövő nagyszerű tehetségekről.

Ismerj meg minket
NOTE & VOTE
Sárga

Hangos
Minőség vezérelt
Peti Just now
Sárga minden!! 💛

Szabadon használható designjaink

Szeretünk saját termékeket tervezni és fejleszteni. Nyílt forráskódú projektjeinket előszeretettel tesszük be a közösbe.

Zwicon

Ingyenes, kézzel készített ikonkészlet több mint 500 ikonból 26 kategóriában.

Zwistem

Könnyedén testreszabható komponens készlet Figmában.

Brand Sprint segédlet

Segítség, hogy jól sikerüljön az első Brand Sprinted!