Matekkal és viselkedés-tudománnyal a webshopokért

segmenthee • 2023 • arculat- és digitális design

A Segmenthee egy budapesti technológiai startup, amely az e-kereskedelmi platformokat segíti a legújabb innovációkkal, hogy a látogatókat vásárlókká alakítsák.

Tovább a website-ra

Segmenthee illustration
A FELADAT

A Segmenthee egy korai fázisú startup, komoly technológiai és tudományos alapokkal, kiemelkedő termékkel, amely már használatban van számos nagy magyarországi e-kereskedelmi üzletben. Az arculatfrissítés elengedhetetlen volt ahhoz, hogy előrelépjenek a márka fejlesztésében, és új potenciális befektetőket tudjanak elérni.

CSAPAT

Vezető tervező- Kozma Gábor
Stratégia – Kumli Orsolya
Tervezők - Rohr Klaudia, Pucz Dániel, Váraljai Gábor
Konzultáns - Pucz Dániel
Management – Ladjánszki Dóra
Design vezető – Serfőző Péter

BAND SPRINT WORKSHOP

Szokásunk szerint projekt a Brand Sprint Workshopjainkkal kezdődött. Az üzleti, stratégiai és UX témákra koncentráltunk. Ennek eredményeként világos briefet készítettünk a vállalat jövőképéről, értékeiről, versenyhelyzetéről és a márka személyiségéről. Új weboldal alapjait is elkészítettük, és a Segmenthee csapatával együttműködve hoztuk létre az információs architektúrát.

A Brand Sprint

Milyen egy Brand Workshop nálunk?

zwoelf team member
Kumli Orsolya
Brand Stratéga
Tudj meg többet
Márka Stratégia
Arculat és Logótervezés
Website UX/UI Design
Sales & Prezentációs anyagok
VIZUALITÁS

Az arculati projekt során a következő kulcsszavakra építettünk:

  • Mágikus
  • "Behind the curtains"
  • Átalakító
  • Technológia vezérelt

A új embléma a döntéshozatali folyamat kognitív részét tükrözi. Létrehoztunk egy könnyen értelmezhető szimbólumot, amelyet önállóan vagy wordmark részeként is használhatunk. A Segmenthee nagyon digitális színrendszert használ, amely sötét és világos háttéren is jól működik. Infografikákat is készítettünk, amelyek bemutatják, hogy ezek a termékek hogyan tudják lekötni a webshop látogatóit, és enyhíteni a vásárlási folyamat során felmerülő esetleges frusztrációjukat.

Segmenthee illustration
Segmenthee logo
Segmenthee illustration
DIGITÁLIS MEGJELENÉS

Az új weboldal a technológiai jellemzőkre fókuszál, és elmagyarázza, hogy a Segmenthee eszközök használata során milyen mértékben javul az ügyfélélmény. A projekt a digitális stílusok, elrendezések, eszközök és összetevők teljes dokumentációjával zárult egy részletes komponens könyvtárban, amely a Segmenthee termékekhez is használható a későbbiek során.

Digitális Tervezés

Érdekel, hogyan építünk digitális design rendszereket?

zwoelf team member
Pucz Dániel
Vezető Designer
Tudj meg többet
Segmenthee illustrationSegmenthee illustrationSegmenthee illustration
Segmenthee illustration
Segmenthee illustrationSegmenthee illustrationSegmenthee illustration
Segmenthee and zwoelf

Évek óta ismerem Pétert (zwoelf) és az általa képviselt magas szakmai minőséget. Élmény volt a csapatával a közös munka. Gyorsan megértették Segmenthee jelentését, kik vagyunk és hová akarunk eljutni. Ezt azonnal lefordították a branding és a design nyelvére. Nagyszerű kreatív elmék, akikkel könnyű dolgozni!

Viktor Lázár, CEO, Segmenthee
Lázár Viktor
CEO, Segmenthee