Ahol az utasbiztosítás, a technológia és az ügyfélélmény találkozik

baoba • 2020 • arculat- és digitális design

A Baoba biztosítja, hogy ügyfeleik értéknövelt, igény szerinti, valós idejű mikroszolgáltatások teljes skálájához férjenek hozzá a biztonságos, teljes körű, zavartalan, kellemes utazásokért a P&C biztosítási vonalakhoz.

Tovább a website-ra

Baoba Digital Design
A FELADAT

Látványos, emlékezetes és innovatív megjelenés egy biztosítás technológiával foglalkozó B2B startup részére. A baoba megkülönböztetése a verseny által használt vizuális világtól.

CSAPAT

Vezető tervező - Rohr Klaudia
Tervezők - Sulyok Lonca, Molnár-Fekete Réka, Ladjánszki Dóra
3D - Kondor Máté, Juhász Rebeka
Management – Ladjánszki Dóra
Design vezető – Serfőző Péter

VIZUÁLIS ALAPOK

A logó a „baoba” szó ismétlődő körelemeire épít. Középen az „O” betű negatív tere egy gombostűt képez, amely utal a geoinformációra és a földrajz specifikus adatokra, amelyek segíthetik a releváns és pontos biztosítási ajánlatokat. A színekkel és a tipográfiai választásokkal arra törekedtünk, hogy valami innovatívat és szokatlant alkossunk az iparág számára.

Baoba Illustration

Arculattervezés

Érdekel, hogy készül nálunk az arculat?

zwoelf team member
Rohr Klaudia
Senior Designer
Tudj meg többet
Baoba illustration
Baoba illustration
EGYEDI ILLUSZTRÁCIÓK

Szerettük volna bemutatni az általuk kínált sokféle megoldást egy kirándulás során a 3D-s városképeken, így játékos univerzumot hozva létre. A könnyebb reprodukálás érdekében a 3D-s városképeket 2D-s illusztrációkkal egészítettük ki a baoba megoldások használatából származó helyzetek ábrázolásával. A különböző illusztrációs stílusokat a 2D vektortól a kísérleti 3D-s és izometrikus ikontervekig kevertük. Összesen több mint 100 egyedi illusztrációt készítettünk.

illustration styles for baoba
Baoba illustrationBaoba illustration
Baoba illustrationBaoba illustrationBaoba illustration
JÖVŐ

Folyamatosan együtt dolgozunk a baobával stratégiai és kommunikációs céljaik megvalósításán. A baoba csapatának mindent biztosítunk, amire vizuálisan szükségük van ahhoz, hogy sikeres startup legyen.

baoba illustration
Baoba illustration
Baoba and zwoelf

OMG. Úristen. Hihetetlen. Zseniális. (...és még visszafogom magam). Nagyon tetszik!

Ludvig Kata, CEO, Baoba
Ludvig Kata
CEO, BAOBA