Arculat- és márkaépítés kezdő és megújúló vállalkozásoknak

Arculattervezés a zwoelf-től

Szerethető és emlékezetes márkák

A márkastratégia elkészítése után arculattervezéssel folytatjuk. Az ötlettől a teljes arculati rendszerekig vezetjük a projektet. Hogy készül az arculat, ha a zwoelf csinálja?

Brand Sprint: Moodboard

Brief szinkronizálás, moodboard

A márkastratégia fázist befejezve végigmegyünk az utolsó prezentáción és a moodboardon, és beindítjuk az arculattervezési fázist, a meeting végén mindenki egy lapra kerül.

Branding: Concepts

Koncepciós körök

A projekt méretétől függően különböző vizuális koncepciókat, színvariációkat, tipográfiát, képalkotási rendszereket, elrendezést és logó koncepciót dolgozunk ki. A cél az, hogy olyan koncepciót válasszunk, a ti stílusotokhoz és a márkáról alkotott belső elvárásaitokhoz is igazodik.

Branding: Iteration

Finomítási körök

Amikor kiválasztunk egy koncepciót, a visszajelzéseitek alapján belevágunk a koncepció finomításába és véglegesítésébe. Mindent elkészítünk, amiben megegyeztünk a projekt indításakor: illusztrációk, márkajelzések, különböző hordozók, stb…

Branding: Styleguide

A márkátok style guide-ja

Minden projekt egy rendkívül részletes dokumentációval zárul, amelyet Styleguide-nak nevezünk. Ez a dokumentum tartalmazza az arculati rendszerre vonatkozó összes szabályt és irányelvet.

Branding: Delivery

Logó csomag és átadás

Minden végterméket egy könnyen átlátható struktúrába rendezzük és feltöltjük a felhőbe. Minden szükséges fájlformátumhoz és minden anyaghoz elkészítjük a logó file-okat. Igény esetén általában a forrásfájlokat is átadjuk.

Mire számíthatsz?

1

Magas felkészültség

Több mint tíz éve bevált tervezési folyamatunkat finomítjuk, hogy megtaláljuk a számodra legjobb megoldást. Együtt dolgozunk veled, ezért készülj fel, hogy meg kell csinálni a házi feladatot.

2

Szakértői hozzáállás

Keressük, kutatjuk, elemezzük és strukturáljuk a problémákat, és addig dolgozunk, amíg megtaláljuk a megoldást. Bízz a szakértelmünkben, csak így tudunk boldoggá tenni.

3

Partneri kapcsolatra készülünk

Számunkra kudarc, ha megállunk egy projektnél veled. Célunk, hogy hosszú távon dolgozzunk együtt.

Arculataink összetevői

  • Márkaelemzés
  • Brand Sprint
  • Arculattervezés
  • Logótervezés
  • Elnevezés
  • Márka pozícionálás
  • Hangnem

Legfrissebb munkáink

Itt az új kedvenc design csapatod

Több mint 15 éve vagyunk jelen, és folyamatosan fejlődünk. Mindig elismerően nyilatkoztak a stúdiónkban felnövő nagyszerű tehetségekről.

Ismerj meg minket
NOTE & VOTE
Sárga

Hangos
Minőség vezérelt
Peti Just now
Sárga minden!! 💛

Szabadon használható designjaink

Szeretünk saját termékeket tervezni és fejleszteni. Nyílt forráskódú projektjeinket előszeretettel tesszük be a közösbe.

Zwicon

Ingyenes, kézzel készített ikonkészlet több mint 500 ikonból 26 kategóriában.

Zwistem

Könnyedén testreszabható komponens készlet Figmában.

Brand Sprint segédlet

Segítség, hogy jól sikerüljön az első Brand Sprinted!