A zwoelf az ország elsőszámú Brand Sprint műhelye

Kipróbált és tesztelt folymataink, csapatunk a garancia arra, hogy a befektetett munka, idő, pénz gyorsan megtérül. Vezetünk téged a siker felé.

A probléma felismerése már fél megoldás

Kezd korán!

Minél később foglalkozol a branding folyamattal, minél kiterjedtebb a marketing és sales tevékenységed, annál drágább újra kialakítani őket.

Betonbiztos alapok

38+ startupon finomított, bevált módszertan mentén vezetünk végig a branding folyamaton.

Ne égesd a pénzed, még a befektetődét se 🙃

Rossz marketing a legdrágább: rossz üzenet, nem célzott, stratégia nélküli. Így minden pénz elégetett.

Legyél egységes!

Az egységes vizuális megjelenésre épített branding folyamatban hamarabb épül ki a bizalom, kevesebb touchpoint után lesz ismerős egy márka. Ha nem felismerhető a Brand, nem hatékony a marketing - pénzt égetsz.

Tűnk ki, legyél más!

Jól felismerhető, megkülönböztethető vizuális arculatot tervezünk neked, amivel még csak véletlenül sem tévesztenek össze a konurenciáiddal.

A kommunikációs haditerv

A Brand Sprint végén egy erős eszközkészlet lesz a kezedben, hogy tudd, hogy kinek, mikor és hol kell kommunikálnod. Célzottan, jól targetalt vizuális üzenettel vágsz neki a marketingnek.

Mi az a Brand Sprint?

A zwoelfnél hiszünk a stratégia erejében. A Google Brand Sprint továbbfejlesztett verzióját használjuk a márkastratégia kidolgozásához szükséges összes információ összegyűjtésére.

Brand Sprint: 20 year roadmap

Vízió: 20 éves ütemterv

Ennek a gyakorlatnak az a célja, hogy legyen egy ütemterve arra vonatkozóan, hogy mit szeretne elérni, és világos jövőképe legyen, amely irányítja Önt, és szilárd alapja az üzleti stratégiának.

Brand Sprint: Brand Mission

Misszió: Kezd a miérttel!

MIT csinálsz? HOGYAN csinálod ? (Miben vagy más? Mi az értékajánlatod? Mik a USP-k), és MIÉRT számít a világnak a céged létezése? Miért érdekelne bárkit is a márkád? Ezekre a kérdésekre válaszolunk együtt!

Brand Sprint: Brand Values

Márka értékajánlat

A gyakorlat végére készen áll a vállalati értékek listája, amelyek a célközönséged érzelmi igényeit tükrözik, és a vállalaton belül is hitelesek. Ezeket az értékeket priorizáljuk, és megkeressük, melyik a legfontosabb.

Brand Sprint: Audience

Ismerd meg a célközönséged!

Kulcsfontosságú, hogy tisztában legyünk azzal, hogy ki az elsődleges közönségünk, milyen ügyfelekkel akarunk foglalkozni (ideális ügyfélprofil), és kik azok, akiknél látni kell az intő jeleket (rossz ügyfélprofil).

Brand Sprint: Competitor Analysis

Versenytárs elemzés

Megvizsgáljuk a piaci szereplőket, azonosítjuk az üzeneteiket és vizuális jellemzőiket, hogy a mi márkánk különbözni tudjon tőlük.

Brand Sprint: Brand Personality

Márka személyiség: A 12 archetípus

Ez a Brand Sprint legszórakoztatóbb része: annyi inputot gyűjtünk össze, amennyit csak tudunk arról, hogyan képzeled el a márkádat, hogy azonosítani tudjuk a márka személyiségét és a mögöttes személyiségjegyeket.

Brand Sprint: Moodboard

Moodboard

Közösen lefektetjük a márkád vizuális alapjait. Vázlatos irányelveket mutatunk színekre, formákra, képekre és tipográfiára vonatkozóan. A látványelemek személyes és üzleti igények alapján alakítjuk.

Mire számíthatsz?

1

Magas felkészültség

Több mint tíz éve bevált tervezési folyamatunkat finomítjuk, hogy megtaláljuk a számodra legjobb megoldást. Együtt dolgozunk veled, ezért készülj fel, hogy meg kell csinálni a házi feladatot.

2

Szakértői hozzáállás

Keressük, kutatjuk, elemezzük és strukturáljuk a problémákat, és addig dolgozunk, amíg megtaláljuk a megoldást. Bízz a szakértelmünkben, csak így tudunk boldoggá tenni.

3

Partneri kapcsolatra készülünk

Számunkra kudarc, ha megállunk egy projektnél veled. Célunk, hogy hosszú távon dolgozzunk együtt.

Márka stratégiánk összetevői

  • Brand Sprint Workshop
  • Márkaelemzés
  • Márka vízió
  • Misszió és márkaértékek
  • Márkaszemélyiség
  • Céközönség
  • Hangnem
  • Versenytárs elemzés

Legfrissebb munkáink

Itt az új kedvenc design csapatod

Több mint 15 éve vagyunk jelen, és folyamatosan fejlődünk. Mindig elismerően nyilatkoztak a stúdiónkban felnövő nagyszerű tehetségekről.

Ismerj meg minket
NOTE & VOTE
Sárga

Hangos
Minőség vezérelt
Peti Just now
Sárga minden!! 💛

Szabadon használható designjaink

Szeretünk saját termékeket tervezni és fejleszteni. Nyílt forráskódú projektjeinket előszeretettel tesszük be a közösbe.

Zwicon

Ingyenes, kézzel készített ikonkészlet több mint 500 ikonból 26 kategóriában.

Zwistem

Könnyedén testreszabható komponens készlet Figmában.

Brand Sprint segédlet

Segítség, hogy jól sikerüljön az első Brand Sprinted!

Szabadon használható designjaink

Szeretünk saját termékeket tervezni és fejleszteni. Nyílt forráskódú projektjeinket előszeretettel tesszük be a közösbe.

Zwicon

Ingyenes, kézzel készített ikonkészlet több mint 500 ikonból 26 kategóriában.

Zwistem

Könnyedén testreszabható komponens készlet Figmában.

Brand Sprint segédlet

Segítség, hogy jól sikerüljön az első Brand Sprinted!